Koji oblik osiguranja pokriva štetu od vjetra u Miamiju, Florida?

Koji oblik osiguranja pokriva štetu od vjetra u Miamiju, Florida?

25 November 2021 0 Von admin

Osiguravajuća društva naravno pokušavaju izbjeći situacije u kojima se od njih očekuje da plaćaju ogromne svote novca osiguranicima.


Uragani mogu biti skupi, a činjenica da je samo Florida dom za 80% uragana koji najviše troše i pogode Sjedinjene Države, trebao bi biti poziv na buđenje za sve vlasnike kuća. Vlasnici domova trebali bi se pobrinuti da se obrate odvjetniku za osiguranje na Floridi i dobiju pomoć u razumijevanju njihove police osiguranja, kao i da razumiju kako mogu podnijeti legitimni zahtjev za osiguranje nakon što je njihova imovina ozbiljno oštećena.

Uragani pokrivaju ogromno područje i često dovode do štete vrijedne desetke milijardi dolara. To znači da će osiguravajuća društva biti preplavljena štetama odjednom u određeno doba godine i činit će sve da smanje iznose namirenja koje vlasnici kuće traže. U puno slučajeva, osiguravajuće društvo čak će pokušati negirati tvrdnju potpuno tako da ne moraju davati nikakvu naknadu, a mogu zadržati svoju dobit. Na kraju, osiguravajuće društvo vodi posao, bez obzira na to koliko prijateljski se činilo na telefonu.

Slika uragana Florence preko NASA Goddard Space Flight Center/Flickr. (CCA-BY-2.0).

Vlasnici kuća koji plaćaju osiguranje svaki mjesec zaslužuju da budu propisno pokriveni u slučaju ozbiljne štete, čak i ako se moraju boriti za nju. Odvjetnik za osiguranje lako će moći pomoći osobi da komunicira s osiguravateljem, pa čak i pokrenuti sudski spor protiv njih ako ne daju razuman iznos namirenja.

Kada je riječ o šteti vjetra posebno, vlasnik kuće može imati umjerena šteta od vjetra pokrivena u svom zahtjevu za osiguranje. Međutim, puno je bolje za pojedince uložiti i u zasebno osiguranje od oluje. Mnogo je novca uključeno u ove tvrdnje, a šteta od oluja može biti razorna. Svatko tko je prošao oluju i nosi se s posljedicama trebao bi se obratiti odvjetnik za osiguranje čim mogu da ih se ni na koji način ne iskorištava, te da dobiju zasluženi iznos namirenja za pokrivanje svojih gubitaka.

Koja vrsta osiguranja pokriva svu štetu od vjetra u Miamiju, Florida?

Osiguravajuća društva naravno pokušavaju izbjeći situacije u kojima se od njih očekuje da plaćaju ogromne svote novca osiguranicima. Većina uobičajenih planova osiguranja kuće neće uključivati ​​štetu za jaku štetu od vjetra tijekom ozbiljne oluje. Ako je oluja vrlo ozbiljna i imenovana, onda će osoba zahtijevati dodatno pokrivanje oluje da im pomogne u pokrivanju troškova i gubitaka.

Povežite se s odvjetnikom za osiguranje danas kako biste saznali više o pokriću osiguranja od oluje i dobili pomoć pri podnošenju zahtjeva.